Beställningsformulär

Beställning

Klänning
Byxa
Leggings
Tights
Shorts
Tröja
T-shirt
Linne
Heldress
Sommardress
Body
Prematur
Cardigan
Annat, t ex vuxenplagg
 
 
 
 
 
 
 
 

Du kan naturligtvis köpa det vi har i lager - det är de modeller och tyger som syns på bilderna i web-butiken.


Vi syr också upp på beställning – titta in och se vilka tyger som finns hemma, men ta kontakt med oss så vi kan bekräfta om tyget finns kvar eller just gått åt… Vi har även möjlighet sy upp i större storlekar, detta beror på vilket mönster du är intresserad av.


Du kan också leta tyger själv på nätet – det finns många svenska återförsäljare med så mycket fina tyger! Du kan köpa tyg och vi syr, eller så kan du be oss beställa tyget.


Beställningar görs per e-post så vi vet att vi är överens. När beställningen är klar tar vi en bild på plagget/ kläderna och skickar bilderna till dig. Du sätter in betalningen + porto på vårt bankgiro SHB 687-8045 eller så kan du betala med Swish 123 134 2195 och när vi ser att pengarna kommit in skickas kläderna till dig.


Du kan också swisha betalningen till  123 134 2195 om du tycker det är smidigare.Välj minst 1 alternativ och specificera storlek. Du kan också tala om om du har några speciella önskemål rörande plagget.

Frakt tillkommer, f.n. 66:- upp till 1kg, 1 till 2 kg 95:-.

Försändelsen med din produkt är spårbar genom PostNords SkickaLätt-tjänst. Mottagaren får en sms- eller brevavisering när försändelsen finns att hämta. Mottagaren hämtar ut försändelsen hos PostNords ombud.Ångerrätt / Öppet köp

När du handlar av oss genom vår webb-shop eller på marknader gäller Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59). 

Du har 14 dagar på dig att ångra ditt köp och du som konsument står då för returfrakten.

Är det något fel på varan (reklamation) står vi som säljare för returfrakten.

Det finns undantag då ångerrätten inte gäller: ”Varor som är specialtillverkade efter konsumentens önskemål eller som har en tydlig personlig prägel.” Dvs beställer du en vara som jag syr upp speciellt för dig har du ingen ångerrätt.